Afstandsloop 12 februari

Zondag een nieuwe afspraak voor een gezamenlijke afstandsloop.
Afstandsloop 12 februari

Afstandsloop 12 februari 2023

We spreken voor het eerste deel af om 8u50 aan Drogenbrood zodat we om 9 uur stipt kunnen vertrekken. Voor de atleten/runners is de afstand van het eerste deel ca 14 km tot aan de Scherpestraat 1B voor de bevoorrading en daarna nog 10 km terug naar Drogenbrood. Er zijn mogelijkheden om het parcours wat in te korten.

 

De runners/joggers/atleten die het 2° deel lopen verzamelen om 10 uur bij Isabelle in de Scherpestraat 1B te Beernem, en lopen een ronde van 10 km met aankomst in Drogenbrood. Er is ook een iets korter parcours voorzien van 8 km voor de C-runners/joggers/wandelaars. Eveneens vertrek om 10u00 aan de Scherpestraat 1B.

 

 

Bij aankomst in Drogenbrood zijn de douches beschikbaar. En de bar zal ook open zijn.

Deel 1: 14 km (of iets minder)

Vertrek aan Drogenbrood richting de waterstraat, loop naar het kanaal en ga naar rechts, volg het kanaal richting het boothuis en verder het wandelpad tot aan de Sint-Jorisstraat, sla links af en volg het fietspad verder naar de Miseriebocht en Café De Brug, steek via de brug in Sint Joris het Kanaal over, over de brug naar Kauter richting  Oedelemse steenweg, sla rechts Eiland in, volg het kruispunt met de Langendonkstraat, ga rechtdoor in de Blind Ezelstraat, op het einde naar links (Zeldonkstraat), op het einde rechtdoor en dan onmiddellijk rechts naar Pluime, ga voorbij de huizen rechts de bosstraat in, op het einde van de landweg links naar Audenaerdemolen, vervolgens de Mexicostraat volgen richting Patershof, ga rechts op de kasteeldreef en loop naar het einde, ga links langs de Hoornstraat, neem het wandelpad net voor de pastorie naar de Scherpestraat, steek de Scherpestraat over en ga naar rechts naar huisnummer 1B.

Deel 2: 10 km

Ga naar links op de Scherpestraat, ga links in de Berendonkstraat tot aan de broekstraat, ga rechts tot aan de Rogierveldstraat, ga naar links en volg tot aan de Akkerstraat, steek de Akkerstraat over en volg de Boereweg tot de Kasteelhoek, ga naar rechts tot aan de Gevaerts Noord, sla links af en loop tot aan het kanaal, volg het kanaal tot aan de fietsersbrug, steek het kanaal over en loop via de Burgemeester Claeysstraat terug naar Drogenbrood.

Deel 2 kort: 8 km

Ga naar links op de Scherpestraat, ga links in de Berendonkstraat tot aan de broekstraat, ga rechts tot aan de Rogierveldstraat, ga volg tot aan de Akkerstraat, steek de Akkerstraat over en volg de Boereweg tot de aan de Lijsterhoek, sla links af en volg de lijsterhoek rechtdoor, langs de landweg tot aan de Legeweg, ga op de Legeweg naar rechts en vervolgens links naar het kanaal, ga via de fietsersbrug en de Burgemeester Claeysstraat terug naar Drogenbrood.

< Terug naar overzicht