Corona dwarsboomt cavaloop en nieuwjaarsreceptie

Cavaloop en Nieuwjaarsreceptie krijgen een nieuwe datum omwille van de huidige richtlijnen omtrent Covid-19
Corona dwarsboomt cavaloop en nieuwjaarsreceptie

Beste vrienden,

 

We moeten helaas opnieuw berichten over de gevolgen van de COVID-crisis. Tegenwoordig worden we geconfronteerd met een nieuwe besmettingsgolf en de bijhorende beperkingen. Dit betekent dat we de CAVA-loop (gepland op 19 december) en de nieuwjaarsreceptie (gepland op 4 januari) moeten annuleren.

Niet getreurd echter! We gaan ervan uit dat we deze evenementen samen en op veilige wijze kunnen organiseren op zondag 27 februari 2022. Dat wil zeggen dat we op deze dag om 9u starten met een CAVA-loop voor het goede doel (suggesties zijn welkom) en aansluitend, met wat vertraging weliswaar, het nieuwe jaar inzetten met een klassieke nieuwjaarsreceptie. Plaats van afspraak, sportpark Drogenbrood.

 

Ondertussen houden we zowel de cafetaria als de kleedkamers geopend op woensdag en donderdag. Gezien we als club hiervoor verantwoordelijk zijn, vragen we jullie met aandrang de geldende regels op te volgen en voor de rest het nodige gezond verstand te betonen ten einde verspreiding van het virus te vermijden. Alleen zo kunnen we onze clubactiviteiten behouden.

 

Het ACB-Bestuur

< Terug naar overzicht