Kerstloop

Wedstrijd in de kijker van een sponsor van ACB, Kerstloop Brugge op vrijdag 03 december 2021.
Kerstloop

Het is toch aan het naderen voor dit jaar! EINDELIJK!!
De Kerstloop zal dan toch zijn tiende editie kunnen vieren en deze zal er zeer snel aan komen .
Vrijdag 03 december 2021. Nog minder dan 10 weken te gaan en het is zo ver.
Iedereen heeft het zo hard gemist en wellicht kijkt iedereen er geweldig naar uit.


Er zijn zeker een paar wijzigingen met een meerwaarde:

  • De start zal dit jaar plaats vinden  op ’t Zand in plaats van op de Markt, dit heeft alles te maken met het feit dat daar veel meer plaats is dan op de Markt en de mensen zo veel meer ruimte hebben als ze dit wensen om in veilige omstandigheden te starten. De aankomsten blijven behouden op de Burg.
  • De starturen zijn 30 minuten vervroegd : de 6 Km start om 19.30 uur en de 10 Km start na aankomst van de laatste op de 6 Km zijnde om 2015 uur. Dit heeft vooral te maken met de jongeren die de uren wat te laat vonden.
  • De omloop zal zich volledig richten op het eindejaar spektakel WINTERGLOED van de stad BRUGGE en zo een fantastische en ongeziene beleving te weeg brengen voor alle deelnemers. Dit kan niet anders dan het meest sfeervolle loopevenement worden.
  • Ondanks dat er niet meer gestart zal worden op de Markt zal deze toch meermaals op de omloop liggen, voor de 6 Km is dat met 2 passages, voor de 10 Km is dat met 4 passages.
  • Naast de wedstrijden op vrijdag 03 december is er de mogelijkheid om de omloop individueel af te leggen al wandelend of al joggend op woensdag 01 december en donderdag 02 december. Dit kan op beide dagen telkens vanaf 10 uur tot 1900 uur met start op het binnenplein van de Halletoren. Let wel dat hiervoor de wegen niet zijn afgesloten je u moet houden aan de bestaande verkeersregels.

  
Inschrijven kan op dit moment zowel via de site www.lopenvoorhetgoededoel waar je ook alle info kan vinden. Je nummer zal dan worden opgestuurd.
Tweede optie en de goedkoopste optie is een nummer afhalen in het totaal vernieuwde RUNNING CENTER , Gistelsesteenweg in SINT ANDRIES BRUGGE.
 
Op de site zullen de op dat moment nodige maatregelen voor COVID 19 telkens worden aangepast zodat iedereen weet wat te doen om het voor iedereen zo veilig mogelijk te houden en allemaal samen van de Kerstloop een echte feesteditie te maken op een gezonde manier.

Info & Inschrijven : www.lopenvoorhetgoededoel.be

Ivan DEGRIECK
Coördinator KERSTLOOP
Bruggestraat 165, 8730 - OEDELEM
0495/50.69.98
info@ivandegrieck.be
www.lopenvoorhetgoededoel.be
Twitter : @lopengoededoel

< Terug naar overzicht