Altijd mee met het ACB nieuws

Er zijn diverse kanalen om steeds mee te zijn met het ACB nieuws. We sommen ze even voor je op met een kleine toelichting.
Altijd mee met het ACB nieuws

 

Website

www.acbeernem.be

 

Op onze website www.acbeernem.be kan je een pak informatie vinden. Dit is info die niet zo frequent wijzigt in de tijd zoals bvb. onze trainingsuren, de samenstelling van ons bestuur e.d.

Desalniettemin worden er ook regelmatig nieuwsberichten gepost op onze website, dewelke ook verspreid worden via onze Facebook groep.

Het bezoeken van de website vraagt natuurlijk een inspanning van jullie om ernaar toe te surfen, maar heeft als groot voordeel dat de info makkelijk en overzichtelijk terug te vinden is.

Facebook

https://www.facebook.com/groups/346238429763224

 

Word lid van onze openbare Facebook groep (zoek naar “AC Beernem) en je bent via je smartphone direct mee.

Naast onze nieuwsberichten die je ook op de website zal vinden zul je er ook last-minute aankondigingen en een pak foto’s vanop wedstrijden terugvinden.

Facebook heeft als voordeel dat je snel op de hoogte wordt gebracht, maar dat het soms wat moeilijker is om eerder geposte berichtjes vlot terug te vinden, zeker als er ondertussen een pak foto’s of commentaren zijn verschenen.

 

Vragen?

Stuur gerust een mailtje naar info@acbeernem.be als één en ander niet duidelijk zou zijn.

 

< Terug naar overzicht